Traktorkørekort og kørekort til bil fås let ved min undervisning

Det er vigtigt at bestå køreprøven i første forsøg, så du ikke skal bruge for lang tid på at tage dit kørekort. Hos Michaels Køreskole kan du give dig selv den bedst mulige chance for at komme helskindet igennem din køreprøve, uanset om det gælder traktorkørekort eller kørekort til bil.

Jeg er den eneste kørelærer på skolen og med mine mange års erfaring med trafikregler, kan du være sikker på at få den bedst mulige undervisning. Jeg lægger desuden stor vægt på, at undervisning til traktorkørekort og kørekort til bil skal foregå på en hyggelig måde.

Kørekort til bil klares hurtigt og nemt

Traktorkørekort og kørekort til bil er noget, der kræver en del teoriundervisning. Teoritimerne foregår i vores faste lokaler, på Drost Pedersvej 1, i Ribe Centrum, hvor jeg altid står for undervisningen. Her er der plads til 12 elever, ligegyldigt om det er til kørekort til bil eller traktorkørekort.

Tag dit traktorkørekort her

Hvis du tager dit kørekort på Michaels Køreskole, kan du forvente et hyggeligt forløb, hvor du kan få besvaret alle dine spørgsmål til trafikkens mange regler.

Du er altid velkommen til at ringe på telefon 21 49 86 12, hvis du vil høre mere om køreskolen eller tilmelding hertil.

Skriv til køreskolen

For yderligere information om hold, priser eller andet vedrørende kørekort – udfyld formularen, og jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.​